Flytning af Pædagogisk Center sparer kommunen to millioner kroner

Byrådet i Kolding har besluttet hele tiden, at have fokus på, hvordan kommunen kan få mere ud af pengene. Derfor gennemgås alle dele af administrationen, det politiske arbejde, lejekontrakter og så videre. På uddannelsesudvalgets område kan en simpel flytning spare to millioner kroner om året.

- Pædagogisk Center, der i dag har til huse ved Ålegården sammen med Naturskolen, har været underlagt en uopsigelig og dyr lejekontrakt med PFA. Det er den gule bygning hvor også VUC har til huse. Kontrakten udløber med udgangen af juli 2014 og her har vi benyttet, muligheden for, at flytte til ledige lokaler på Dr. Dorothea Skolen. Det betyder store besparelser på driften - to millioner kroner årligt, siger formand for Uddannelsesudvalget, Molle Lykke Nielsen.

Muligheden opstod, da byrådet den 22. april i år besluttede at godkende en anlægsbevilling, således lokalerne på Dronning Dorothea Skolen kunne bygges om. Lokalerne på skolen står allerede tomme nu og har gjort det siden 2011, hvor overbygningen flyttede til Bramdrup Skole. De ledige kvadratmeter står nu overfor en lille ombygning og lettere renovering.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip