Flyvende Mikkel Bødker laver hattrick i Coyotes-sejr

16/10/2014

Mikkel Bødker er dagens mand i NHL-klubben Arizona Coyotes, efter at den danske ishockeystjerne imponerede med tre scoringer i Coyotes' 7-4-sejr over Edmonton Oilers natten til torsdag dansk tid.

Bødker har fået en forrygende start på sæsonen med mål i alle Arizona-klubbens hidtidige tre kampe.

Hjemme i Glendale kom Coyotes ellers tidligt bagud med 0-1 mod Edmonton Oilers, men Bødker udlignede efter godt otte minutter, da han i powerplay blev spilet helt fri og kunne runde Oilers-keeperen Ben Scrivens.

Bødker blev noteret for en assist i anden periode, inden han i kampens sidste tredjedel satte yderligere to scoringer ind på målkontoen.

Først bragte den tidligere Rødovre-spiller Coyotes foran med 5-3 på en afslutning med baghånden, som Scrivens skulle have holdt ude, inden Bødker 27 sekunder før tid scorede kampens sidste mål til 7-4.

Ikke overraskende blev den danske hurtigløber kåret til isens bedste spiller, da de 60 minutter var overstået.

Mikkel Bødker er noteret for fem mål og en assist efter de første tre kampe.