Flyvende Mikkel Bødker sikrer Arizona-sejr i NHL

Skrevet af admin

09/01/2015

Dagens topnyheder

Der har ikke været meget at glæde sig over for Mikkel Bødker og Arizona Coyotes i denne NHL-sæson, men natten til fredag var der en tiltrængt opmuntring til det skrantende mandskab og dets danske stjernespiller.

Arizona vandt en stærk 4-1-sejr hjemme i Phoenix over Winnipeg Jets, og med to scoringer og en assist var Bødker kampens afgørende spiller.

Især Bødkers anden scoring var alle pengene værd for det hårdt prøvede publikum i Gila River Arena.

I vanlig dynamisk stil tog den tidligere Rødovre-spiller turen hele vejen fra egen forsvarszone med flere Winipeg-spillere halsende efter sig, inden han sendte pucken ind bag en fortabt Ondrej Pavelec i målet.

Forinden havde Bødker frem for alt markeret sig i overtalsspillet. Han lavede kampens første mål efter blot 70 sekunder, da han satte en løs puck i nettet, og kun to minutter senere var han med i opspillet til Oliver Ekmann-Larssons 2-0-træffer.

Mikkel Bødker blev efter sejren valgt som kampens bedste spiller, og med sine tre mål point er han nu oppe på i alt 25 i denne sæson for 11 mål og 14 assist. Det er fire mere end næstbedste NHL-dansker, Frans Nielsen.

Sejren ændrer dog ikke på, at Arizona er meget langt fra slutspilspladserne og skal sætte noget af en slutspurt ind, hvis holdet skal i playoff i denne sæson.

/ritzau/