FOA-lokalformand smækker med døren til S

»Det holder ikke, at regeringen og et flertal i byrådet igen og igen skærer ned på velfærden, mens de for eksempel deler skattegaver ud til de rigeste,« siger Inge-Lise Christensen.

Hun mener, at den offentlige sektor har stået for skud de seneste mange år.

»Den velfærdsfjendtlige politik, som Løkke-regeringen stod for, er desværre kun blevet forstærket af den socialdemokratisk ledede regering,« siger hun og uddyber:

»At regeringen med Vækstplanen sort på hvidt skriver, at den vil spare ved at forringe overenskomsterne for de mange hundredetusinde danskere, der arbejder i kommunerne og regionerne, er helt galt. Det er et klokkeklart angreb på den danske model,« siger hun.

Inge-Lise Christensen har meldt sig ind i det randrusianske parti Velfærdslisten, hvis frontfigur, byrådsmedlem Kasper Fuhr Christensen, sidste år brød med SF. Hun overvejer at stille op til det kommende byrådsvalg for Velfærdslisten.

Inge-Lise Christensen er langt fra den eneste socialdemokrat, der har smækket med døren. I løbet af de seneste par uger har partiet mistet to profiler i Nordjylland. Forleden meldte Poul Erik Lyngdorf, byrådsmedlem i Aalborg, sig ud, mens Allan Busk, medlem af det nordjyske regionsråd, kvittede sit medlemskort for et par uger siden. Begge eks-socialdemokrater arbejder på at danne nye partier, som kan optræde på stemmesedlen ved det forestående kommunalvalg.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip