FOA-lokalformand smækker med døren til S

»Det holder ikke, at regeringen og et flertal i byrådet igen og igen skærer ned på velfærden, mens de for eksempel deler skattegaver ud til de rigeste,« siger Inge-Lise Christensen.

Hun mener, at den offentlige sektor har stået for skud de seneste mange år.

»Den velfærdsfjendtlige politik, som Løkke-regeringen stod for, er desværre kun blevet forstærket af den socialdemokratisk ledede regering,« siger hun og uddyber:

»At regeringen med Vækstplanen sort på hvidt skriver, at den vil spare ved at forringe overenskomsterne for de mange hundredetusinde danskere, der arbejder i kommunerne og regionerne, er helt galt. Det er et klokkeklart angreb på den danske model,« siger hun.

Inge-Lise Christensen har meldt sig ind i det randrusianske parti Velfærdslisten, hvis frontfigur, byrådsmedlem Kasper Fuhr Christensen, sidste år brød med SF. Hun overvejer at stille op til det kommende byrådsvalg for Velfærdslisten.

Inge-Lise Christensen er langt fra den eneste socialdemokrat, der har smækket med døren. I løbet af de seneste par uger har partiet mistet to profiler i Nordjylland. Forleden meldte Poul Erik Lyngdorf, byrådsmedlem i Aalborg, sig ud, mens Allan Busk, medlem af det nordjyske regionsråd, kvittede sit medlemskort for et par uger siden. Begge eks-socialdemokrater arbejder på at danne nye partier, som kan optræde på stemmesedlen ved det forestående kommunalvalg.

Dagens Gossip