Fodbold-chok: Lothar Matthäus blev fejlagtigt erklæret død

Det var Tysklands største avis Bild, der først bragte den tragiske historie om Lothar Mattäus. Bild kunne torsdag vise billeder af et brev, hvor det fremgår, at den tyske legende er død. Et stempel fra retten i Berlin, skulle være beviset for, at den triste nyhed var sand.

- Magen til frækhed. Alle kan se på enten på TV eller på fodboldbanen, at jeg lever, siger en rystet Matthäus til norske TV 2 Sporten.

Misforståelse startede, da eks-konen Lilliana i et brev krævede 35.000 euro af den tidligere fodboldspiller, men da brevet kom retur uåbnet, var det stemplet med 'død'.

Matthäus er dog ikke overrasket over, at brevet aldrig kom frem til ham. Han har nemlig slet ikke nogen adresse i Tyskland. Og nu står en hel nation tilbage med spørgsmålet om, hvem der stemplede og erklærede nationalhelten død.

Lothar Matthäus blev gift med Liliana i Las Vegas i 2009, efter at have mødt den ukrainske model på en Oktoberfestival i 2007. Det var fjerde gang, at han kastede sig ud i et ægteskab. Midtbanespilleren havde noget større succes på banen. 150 landskampe og et hav af titler med både Tyskland og Bayern München blev det til i en lang og gloværdig karriere.

 

 

 

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip