Fodbolddirektør ønsker rødt kort for film

Lørdag vandt Manchester United over Crystal Palace efter en dramatisk kamp med flere kontroversielle dommerkendelser. Crystal Palace-træneren kræver nu direkte rødt til spillere, der forsøger at filme sig til scoringschancer.

I kampens første halvleg modtog United-spilleren, Ashley Young, et gult kort for film, da han lod sig falde efter at have været i nærkontakt med Kagisho Dikgacoi. Da de to senere i kampen igen stødte sammen, udløste det et straffespark til United og et rødt kort til Crystal Palace-spilleren. En helt urimelig situation, mener Crystal Palaces direktør Steve Parish:

- Hvis det skal give direkte rødt at forhindre en scoringsmulighed, bør det også udløse rødt kort at forsøge at snyde sig til en, sagde Steve Parish til BBC Sport efter kampen.

- Den eneste ærlige spiller i uheldene var Kagisho Dikgacoi, og han blev sendt ud (fik rødt kort, red.) og har karantæne i næste kamp, skrev Parish i en mail til BBC Radio.

Direktøren uddyber sin kritik af den konkrete episode, der endte med at blive afgørende for kampens udfald:

- Ashley Youngs fald og appellen i forbindelse med den tidligere kendelse lagde pres på dommeren for at give et efterfølgende straffe for en hændelse, der utvivlsomt skete uden for feltet, og som sandsynligvis ikke engang var et frispark.

Parish forklarer, hvordan den nuværende praksis kan få stor betydning for klubben - og han gentager behovet for at lave reglerne om:

- Ashley Young har et gult kort og tre point. Vi har nul point og en spiller mindre til rådighed i næste kamp. Det kan have kostet os det point, der holder os oppe. Der er behov for noget momentum bag initiativet (ændring af reglerne, red.), der giver direkte rødt for film.

Uniteds træner, David Moyes, har udtalt efter kampen, at han ikke vil have, at hans spillere filmer.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip