Fodboldledere udsætter afgørelse om spøgelsesmål

Bundesligaklubberne Hoffenheim og Leverkusen må vente indtil slutningen af oktober, før de får en afklaring på, hvad der skal ske med det såkaldte spøgelsesmål, som Leverkusen scorede fredag aften.

Leverkusen vandt bundesliga-kampen 2-1, blandt andet fordi en forbier af centerforward Stefan Kiessling helt uforståeligt blev dømt som mål af dommer Felix Brych.

Den tyske ligaforening vil mandag beslutte, hvornår en høring vil finde sted. På grund af valg i fodboldforbundet DFB i den kommende uge forventes det, at høringen vil blive udsat til tidligst næste mandag.

- Vi forstår til fulde, at sådan et mål bliver anset for uretfærdigt, siger DFB's vicepræsident, Rainer Koch, ifølge nyhedsbureauet Reuters.

- Det er forståeligt, at mange vurderer en omkamp som den oplagte løsning, men vi ved fra tidligere, at Fifa (det internationale fodboldforbund, red.) beskytter dommerens afgørelse, siger Koch.

Han henviser til den næsten identiske sag fra 1994, hvor Fifa var stærkt kritiske over for beslutningen om at spille en kamp mellem Bayern München og Nürnberg om.

DFB har allerede taget kontakt til verdensfodboldforbundet for at få klarlagt, hvordan Fifa forholder sig til sagen.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip