Fodboldspiller undersøges igen snyd

Den karantæneramte fodboldspiller Kristoffer Wichmann har muligvis begået flere ulovligheder, end der hidtil er kommet frem.

Det undersøges i øjeblikket af Dansk Boldspil-Union (DBU), om Wichmann har spillet på uafgjort i to af sine egne kampe i foråret 2012.

Den tidligere FC Vestsjælland-spiller har allerede fået et halvt års karantæne for at spille på sit eget hold til at vinde, men nu er der kommet nye oplysninger frem.

- Det er korrekt, at DBU har fundet flere kampe, som de er i gang med at undersøge.

- Men det er jo ikke nyt. Jeg har tidligere sagt, at der godt kunne komme mere frem, hvis DBU gravede ned hos nogle bookmakere.

- Så kan de godt finde, at jeg har spillet på mit eget hold til at vinde eller i det mindste aldrig til at tabe, siger Kristoffer Wichmann til Ekstra Bladet.

Det drejer ifølge Ekstra Bladet sig om 1. divisionskampene mod Skive og Hobro sidste forår, hvor han både spillede på uafgjort og sejr til FC Vestsjælland. Kampene endte uafgjort.

- I de to kampe, som DBU er ved at undersøge, mod Hobro og Skive kom jeg slet ikke på banen. Men jeg har jo ikke spillet mod mit eget hold. Det kunne jeg aldrig drømme om.

- Da jeg sagde farvel til drengene i FC Vestsjælland og klubbens direktør, var alle samlet, og jeg gav en forklaring på, hvordan jeg havde spillet på uafgjort og FC Vestsjælland-sejr. Og det var der fuld forståelse for, forklarer han.

Wichmann hævder, at det er de absolut sidste sager, og at DBU ikke finder mere.

/ritzau/

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip