Fodboldspiller undskylder bid i armen

Liverpool-angriberen Luis Suarez er Premier Leagues måske varmeste angriber, men få sekunders dumhed kan vise sig altødelæggende for ham.

I søndagens 2-2 kamp valgte Suarez at bide Chelsea-forsvareren Branislav Ivanovic i armen. Tv-billeder afslører Suarez, og alle tog efterfølgende stor afstand fra handlingen.

Suarez var da også klar over, at han i den grad havde trådt i den berømte spinat, og han undskyldte sin handling via alle kanaler. Det er nu også lykkedes ham at få fat i sit offer og undskylde direkte.

- Jeg har lige talt med Ivanovic i telefonen, og jeg kunne sige undskyld direkte til ham. Tak for accepten, lyder den seneste opdatering på twitter fra Luis Suarez.

Nyhedsbureauet dpa fortæller, at Ivanovic talte med politiet, efter Chelsea var kommet hjem fra opgøret i Liverpool. Ifølge dpa blev han tjekket for skader efter bid-episoden og spurgt af politiet, om han ville melde Suarez.

Dpa mener at vide, at Ivanovic ikke vil melde Suarez til ordensmagten.

Men selv om Suarez altså formentlig undgår sigtelse for overfald af kannibalistisk karakter, kan episoden få fatale konsekvenser for ham.

Klubbens chefer har på markant vis taget afstand fra episoden, og manager Brendan Rodgers advarer om, at forkert opførsel kan koste en spiller jobbet i klubben.

- Det er lige meget hvem, alle spillere kan erstattes, uanset hvor gode, de tror, de er. Sådan er fodbold.

- Når du mister en spiller, du ikke tror, du kan erstatte, så dukker den næste op.

Det engelske fodboldforbund har meldt ud, at man vil se på tv-billederne og beslutte, om der skal åbnes en disciplinærsag mod Suarez. Liverpool-ledelsen afventer den beslutning og vil imens håndtere sagen internt.

Hvis den uruguayanske Premier League-topscorer bliver idømt en karantæne for at bide en modspiller, vil det ikke være første gang, at det sker.

I 2010 modtog han som Ajax Amsterdam-spiller syv spilledages karantæne, da han bed PSV Eindhovens Otman Bakkal i en kamp i den hollandske Æresdivision.

Skulle han få en karantæne af samme længde denne gang, er sæsonen ovre for den målfarlige angriber, da Liverpool blot mangler fire kampe i denne sæson.

/ritzau/

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip