Fodboldspillere sigtet for sex med mindreårig

FC Midtjyllands ungdomshold U19 har fået en sexsag på halsen. Fire spillere på 18 år er nu sigtet for sex med en mindreårig pige fra Ikast, og flere mænd kan være involveret.

Pigen er 14 år, og de ulovlige seksuelle forhold skal være foregået på et sportskollegium i Ikast, oplyser Kell Svenningsen, stationsleder ved lokalpolitiet i Herning.

- Vi har sigtet fire 18-årige mænd i sagen på nuværende tidspunkt, og jeg kan ikke afvise, at der kommer flere sigtelser, siger han til Ritzau.

De er helt præcist sigtet for samleje eller anden kønslig omgang med en mindreårig. Ifølge politiet tyder intet dog på, at der har været vold eller trusler involveret.

Politiet ønsker ikke at oplyse, hvad de fire mænd har sagt til sigtelsen, da der stadig efterforskes i sagen.

- Vi arbejder videre med de forklaringer som forskellige personer er kommet med. Men vi er ikke helt færdige med at snakke med de indblandede, fortæller Kell Svenningsen.

Forholdene, der er ulovlige, fordi pigen er under den seksuelle lavalder, har angiveligt stået på fra efteråret sidste år og indtil for få dage siden.

Politiet fik en anmeldelse søndag den 21. oktober. Ifølge politiet opdagede pigens forældre, hvad der foregik, og anmeldte sagen til lokalpolitiet i Herning.

FCM's sportsdirektør Claus Steinlein bekræfter sagen over for ekstrabladet.dk.

Fra drengene har han fået den udlægning, at det i sin tid var pigen, der opsøgte dem på det såkaldte Sportscollege i Ikast, hvor akademiets kommende stjerner er indlogeret, og at de alle troede, at hun var over 15 år.

FC Midtjyllands ledelse udtrykker dyb beklagelse over sagen.

- Det er set før, at folk er blevet hængt ud i pressen, og så viser det sig, at der ikke var hold i historien. Det er rigtig synd for pigen, og det er også rigtig synd for drengene at få den her sag på halsen, siger Claus Steinlein til bladet.

Dagens Gossip