Foderforretning kan ikke følge med: Folk efterlader deres kattekillinger udenfor

I tide og utide sætter fremmede folk kattekillinger af ved butikken Østfyns Korn og Foderstoffer og kører videre, som om intet var hændt.

Senest fandt den daglige leder af foderforretningen i Nyborg en stor tarm kattekilling, der var blevet efterladt. Og kort tid efter blev to andre tamme killinger, der påfaldende meget lignede hinanden, dumpet ved butikken. Det skriver Fyens.dk.

Både Lars Bæk og hans kunder er forargede over, at katteejere kan finde på at skille sig af med deres dyr på den måde. 

Læs også: 49-årig anholdt: Filmede bestialsk mishandling af kat og lagde videoen på Facebook

- Men ingen kan altså tillade sig bare at overlade til andre at tage sig af de killigner, man ikke selv kan have. De burde skamme sig. Har man kat, må man være voksen nok til at skille sig af med killinger på forsvarlig måde. Kan man ikke finde nye hjem til dem, må man henvende sig til et katteinternat eller i sidste ende lade dem aflive af en dyrlæge, siger Birgit Baagøe, der er kunde i Østfyns Korn og Foderstoffer, til Fyens.dk.

Selvom Lars Bæk gør, hvad han kan for at få killingerne afsat, så kan han ikke følge med.

Læs også8 grunde til at katte-elskere er de bedste kærester

- Jeg kan ikke have mere end to-tre stykker her, siger han og forklarer, at han for nylig kom af med en kat til en rideskole.

Enten kan Lars Bæk aflevere de efterladte dyr til et kattehjem eller få dem aflivet.

Foderforretningen kan ikke sætte et præcist antal på, hvor mange efterladte katte, de får ind, men det sker mange gange om året.  

Følg Dagens Katte for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip