Fødende kvinde nåede ikke til hospitalet i tide: Nu sender hun en besked til betjenten, der stoppede hende på vejen

Den 18. juli, tidligt om morgenen, følte 26-årige Destiny Hall en jagende smerte, som var længe ventet: Hun havde veer, og det var tid til at byde hende og mandens datter sikkert velkommen til verden.

Destinys mand, Caleb, satte sig bag rattet og ilede afsted mod sygehuset, men parret blev hurtigt stoppet af en betjent på grund af farten. Han aflæste dog hurtigt situationen og skyndte sig at sige til parret, at han med glæde ville eskortere dem hen til fødegangen. Det skriver mediet King5

Så langt nåede ingen af dem desværre, og Destiny måtte pludselig skrige, at de skulle holde ind til side, fordi at “nu kom babyen”.

- Jeg sagde bare “nej”, husker Caleb, der håbede på, at de kunne nå det sidste stykke vej med betjenten Mark Diebold i fuld udrykning foran parrets bil.

Hurtigt fik mændene holdt ind til siden og måtte se sandheden i øjnene: Babyen kom, og den kom nu.

- Caleb begyndte at råbe af mig, så jeg løb hen til passagersædet. Der var ingen problemer: Han greb babyen, jeg rensede luftvejene, og hun begyndte at græde. Jeg pakkede hende ind i et tæppe og lagde hende på mor. Det var en vild oplevelse, husker Mark Diebold nu, knap en måned senere.

Parret husker til gengæld ham for sin indsats, og de har nu valgt at ære ham ved at offentliggøre de første babybilleder af deres lille datter. På billedet holder hun Marks politiskilt som et kæmpe tak for hjælpen og ikke mindst for de mange følelser, Mark og hans familie har vist omkring fødslen af den lille pige.

Foto: Facebook

Mark Diebold er om muligt endnu mere taknemmelig for de nybagte forældres gestus, som lige nu deles på de sociale mediet.

- Det er fantastisk. Det kom lige fra hjertet, og det betyder rigtig meget. Den foto-session minder mig om, at politiarbejde er dét, jeg vil lave resten af min karriere, siger han.

 

Følg Dagens Mødre for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip