Fødevarestyrelsen bekræfter anmeldelse mod grillbar i Kolding

Fødevarestyrelsen har modtaget en anmeldelse om dårlig mad hos Golden Chicken i Låsbygade i Kolding. Det bekræfter Erik Jepsen fra Fødevarestyrelsens presseafdeling overfor dagens.dk.

Dermed tyder det på, at der kan være noget om den anklage en mand, hvis navn er netavisen bekendt, har rettet mod Golden Chicken.

Han oplyste mandag, at han og familien lørdag havde bestilt mad fra den pågældende grillbar og at maden var rådden. Han fik en pizza med oksekød på, hvilket var ildelugtende og smagte mærkeligt. Datteren fik en pizza - dog uden oksekød og hans kone noget ris med kylling. Og datteren og konen blev senere lørdag aften dårlige af den mad, de havde spist fra Golden Chicken.

Grillbarens ejer, Aras Omeri, afviste mandag overfor dagens.dk, at de har solgt dårligt mad. Men han kunne huske en utilfreds kunde fra lørdag aften, der ringede og klagede over at maden var dårlig. Aras Omeri tilbød familien en ny omgang mad, hvilket de accepterede. Men det var en helt anden familie end den familie, der har indgivet en anmeldelse til Fødevarestyrelsen. Flere personer har på Facebook kommenteret, at de enten har smidt maden ud eller blevet syge af maden fra Golden Chicken.

Men nu kommer Fødevarestyrelsen altså ind i sagen.

- Og grillbaren kan forvente et besøg fra os meget snart, forklarer Erik Jepsen fra Fødevarestyrelsen.

 

Dagens Gossip