Følsom popdreng har hjertesorger - igen igen

Skrevet af admin

22/01/2015
Hans fans kan nok se frem til nogle ekstra triste sange i fremtiden.Den følsomme popdreng Sam Smith er nemlig blevet single igen, idet han og hans modelkæreste Jonathan Zeizel er gået fra hinanden.Det skriver Daily Mirror.- Nogle gange er du nødt til bare at ligge i sengen med et glas rødvin i hånden, mens du har en fodboldtrøje på og lytter til Joni Mitchell. Det har været en trist dag, skriver "Stay With Me"-hitmageren på sin Instagram-profil om et tungsindigt selfie, hvor han netop ligger i sin seng med et glas rødvin.Parret nåede kun at være sammen i to måneder, efter de mødte hinanden under optagelserne til Smiths "Like I Can"-musikvideo. Og allerede dengang spåede den tungsindige englænder, at Zeizel på et tidspunkt ville komme til at knuse hans 22-årige hjerte.- Jeg forelsker mig i rigtig mange mennesker og får hele tiden mit hjerte knust. Det er bare sådan, jeg er. Jeg er en følsom person, har popsangeren tidligere fortalt til avisen The Sun.Se Smiths sørge-selfie lige her: http://instagram.com/p/yGrP2lR2Wu/?modal=trueNewspaq

Dagens topnyheder

Hans fans kan nok se frem til nogle ekstra triste sange i fremtiden.

Den følsomme popdreng Sam Smith er nemlig blevet single igen, idet han og hans modelkæreste Jonathan Zeizel er gået fra hinanden.

Det skriver Daily Mirror.

- Nogle gange er du nødt til bare at ligge i sengen med et glas rødvin i hånden, mens du har en fodboldtrøje på og lytter til Joni Mitchell. Det har været en trist dag, skriver "Stay With Me"-hitmageren på sin Instagram-profil om et tungsindigt selfie, hvor han netop ligger i sin seng med et glas rødvin.

Parret nåede kun at være sammen i to måneder, efter de mødte hinanden under optagelserne til Smiths "Like I Can"-musikvideo. Og allerede dengang spåede den tungsindige englænder, at Zeizel på et tidspunkt ville komme til at knuse hans 22-årige hjerte.

- Jeg forelsker mig i rigtig mange mennesker og får hele tiden mit hjerte knust. Det er bare sådan, jeg er. Jeg er en følsom person, har popsangeren tidligere fortalt til avisen The Sun.

Se Smiths sørge-selfie lige her: http://instagram.com/p/yGrP2lR2Wu/?modal=true

Newspaq