Før guldkampen: Jacobs åbner for FCK-forlængelse

Siden Ariël Jacobs i sommer tiltrådte i FC København, har 'løverne' ædt sig tilbage til tronen i dansk fodbold. Kun et enkelt point mangler, inden københavnerne igen kan kalde sig danske mestre. Et point, der kan sikres, når Brøndby søndag aften er værter.

Efter den voldsomme skuffelse sidste år, hvor FC Nordsjælland 'stjal' guldet foran FC København, har den 59-årige belgier dirigeret FCK'erne tilbage til toppen og med direkte kurs mod næste års Champions League-turnering. Ariël Jacobs har fundet lykken i København og åbner nu døren på klem til en fortsættelse af samarbejdet flere år ud i fremtiden.

- Vi har indledt forhandlinger om en eventuel kontraktforlængelse, siger FCK-træneren i et interview med det belgiske medie l'avenir.

Dermed kan det meget vel ende med en forlængelse af belgierens ophold i FC København, hvor man sagtens kan forestille sig et længerevarende samarbejde med den erfarne træner.

- Vi kan selvfølgelig godt se billedet af, at Ariël fortsætter i FC København.Vi ved, hvor vi har hinanden og har en positiv indstilling til en forlængelse, siger FC Københavns sportsdirektør, Carsten V. Jensen, der dog ikke vil bekræfte, at der er gang i kontraktforhandlinger.

- Det eneste jeg vil sige, er, at der er to parter, som er positivt indstillet.

Alligevel tyder alt på, at parterne nok skal finde hinanden. Interessen for at forlænge med succestræneren er i hvert fald stor.

- Det ville være unaturligt andet. Dygtige folk, der gør det godt i FC København, er vi altid interesseret i. Men foreløbig har Ariël en kontrakt, der udløber i 2014, så vi har sådan set god tid, siger sportsdirektøren til sporten.dk.

 

 

 

Dagens Gossip