Først hånede hun Tiger - nu kærester hun med ham

Tag nu bare et fænomen som Tiger Woods. Efter at have kæmpet med skader og skandaler, siden han for tre år siden blev afsløret som en sex-afhængig maniker med hang til ludere og pornoprinsesser, tog Woods' karriere derefter form som en nedadgående fiaskospiral. I 2011 var den en gang så suveræne verdensetter dumpet ned på en ydmyg 58. plads i verden. For en mand, der havde set sit familieliv styrte i grus, som havde sagt farvel og på gensyn i Sverige til sine børn og forsmåede eks-kone, og som stadig døjede med efterveerne af en knæoperation, måtte regningen næsten blive udskrevet med renter og renters rente.

Tre måneder inde i 2013 ser Tiger Woods ud til at have genfundet sit gamle uovervindelige jeg. Og man behøver ikke føle sig som en sladdersnog for at se en lige linie mellem den revitaliserede Tiger og det stadigt spirende kæresteri med den knæskadede ski-stjerne Lindsey Vonn.

I begyndelsen af ugen outede det celebre par deres kærlighedsforhold. Mest af alt for at komme både rygter og paparazzier i forkøbet. Dér stod Woods med et smil så bredt som en fairway med Vonn i nærkontakt og levende lys i mandeløjnene.

- Lindsey og jeg har været venner i nogen tid, men igennem de seneste måneder er vi kommet tættere på hinanden, og nu er vi kærester, skrev Woods på sin Facebook.

Vonn fulgte selv trop med en bekræftelse og en slags lykkepille på skrift.

- Vores forhold udviklede sig fra venskab til noget mere over de seneste måneder. Det har gjort mig meget glad, erklærer den blonde ski-darling.

Det er nye toner. For da Woods i 2009 gik til bekendelse og på rekordtid faldt fra dydsmønster til dæmon i den amerikanske offentligheds øjne, var Lindsey Vonn søstersolidarisk med Woods' eks-hustru Elin Nordegren.

I et indlæg osende af sarkasme gjorde Vonn dengang grin med Woods og hans sex-eskapader. Det foran et slæng af veninder, hvor Vonn ironisk havde kommenteret på Tiger Woods' tilståelsessag for rullende kameraer. 

- Jaja, du er fantastisk, gå nu ud og få dig noget mere sex. Og Tiger, du er jo ligesom mit idol, og jeg har også et sex-problem...lød det så fra Lindsey Vonn, mens veninderne ifølge en journalist fra det ansete tidsskrift Time overværende seancen på nærmeste hold.

Måske havde Vonn vitterligt et sex-problem. Faktum er i hvert fald, at hun officielt lod sig skille fra sin mand Thomas Vonn i januar efter at parret lod sig separere i efter året 2011.

Kuriøst nok slås Tiger Woods igen om en status som førsteetter med den nordirske golf-kollega Rory McIlroy, hvis forhold til den danske tennis-darling Caroline Wozniaki bestemt ikke har gjort køllerne i baggen mindre rødglødende.

Hvis Tiger Woods har fundet kærlighedens melodi på hjemmefronten, spiller klaveret lystigt med på banen i samme toneart. Sådan må det naturnødvendigt tolkes, fordi Woods efter en uset lang periode på 30 måneder uden en sejr, synes at have fået karrieren tilbage i rette spor.

Det var manden, der en overgang så færdig ud. Og som blev erklæret "irrelevant" af bloggeren Gregg Eno med følgende sortsynede dommedagssvada.

- Han mistede sin familie og sine sponsorater. Han mistede sin fordel på golfbanen og sin aura af uovervindelighed. Ingen frygter Tiger Woods nu. Det er som om PGA-Tour er blevet fri af snærende bånd, skrev han da Woods' nedtur var i frit fald.Den slags skal man imidlertid passe på med at skrive, så længe den fede dame ikke har sunget. Når man har at gøre med en levende legende, der har domineret spillet som ingen anden i nyere tid. Og når den blonde ski-babe efter alt at dømme kan fremelske magiske slag i selv så prøvet en krop som Tiger Woods'

Om det var Vonn-effekten alene, er nok for tidligt at konkludere. Men sæsonen 2013 har været god for Woods: Det var ikke så meget sejren i Farmers Insurance Open i januar, der vakte opsigt i sig selv. Heller ikke, at det var Woods 75. gevinst i PGA-regi. Det var mere måden, Woods vandt på. Så iskold og determineret som nogensinde. Den samme Woods, der fra 1997-2009 førte pengelisten ni gange. Den samme Woods, der var alle golf-kollegernes skræk, når han på fjerdedagen for alvor kunne brænde banen af.

Det var måden, han fulgte op med en sejr i WGC-Cadillac Championship på med to slag ned til Steve Stricker. Komplet med den blodrøde t-shirt over den trimmede krop og på vej mod klubhuset til endnu en hyldest. Sådan er det næppe sidste gang, vi ser Woods i år heller.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip