Første Swansea-sejr til Laudrup i en måned

23/11/2013

Swansea-manager Michael Laudrup hentede lørdag den første sejr i Premier League i mere end en måned, da waliserne vandt med 2-1 på udebane over Fulham.

Sejren giver den danske manager lidt luft i tabellen, da Swansea rykker op på ligaens aktuelle 10.-plads med 15 point.

Det var indskiftede Jonjo Shelvy, der sikrede Laudrups mandskab den vigtige sejr med en scoring 10 minutter før slutfløjt.

Det var også de walisiske gæster, der bragte sig foran med 1-0 umiddelbart efter pausen ovenpå en jævnbyrdig første halvleg.

Et indlæg fra Alejandro Pozuelo skabte stor forvirring i Fulhams forsvar, hvor Aaron Hughes kom til at skyde bolden i eget net.

Fulhams Scott Parker udlignede små 10 minutter senere, da hans indlæg endte med at sejle i mål til 1-1.

Fulham ligger tredjesidst i Premier League med 10 point efter de 12 første spillerunder.