Folk jubler og raser over denne mors ammebillede - går hun over stregen?

En mor fra Oregon er noget usædvanligt gået viralt med et digt. Det er dog nok ligeså meget det vedhæftede billede, som hun har lagt på Facebook, der har fanget manges øjne.

Whitney Renee Huntwork fra Portland i Oregon, USA, er tilsyneladende træt af ammedebatten.

Nu er hendes digt og billede blevet delt 55.000 gange.

Anytime. Anywhere. You can stare, I don't care. I'll feed my hungry child, here or there, if you don't like my boob I...

Posted by Whitney Renee Huntwork on Thursday, April 28, 2016

- Når som helst. Hvorsomhelst. Du kan stirre, jeg er ligeglad. Jeg mader mit sultne barn her og der. Hvis du ikke kan lide mine babser, er jeg stadig ligeglad. En restaurant? En forretning? Det er brystjuice galore! Et teater? Et museum? Men du er mere fokuseret på at prøve at se dem! Flaske eller bryst, det er alt sammen bare mad. Du synes stadig, jeg skal dække mig til? Du skulle løbe hjem og fortælle det til din mor. Træk din telefon ud og tag et billede? Men det er mig, der er problemet? Ville du ikke ønske, vi kunne passe os selv? Det ville helt sikkert løse problemet. Synes du, jeg er ulækker? Jeg kunne sige det samme. Tror du, jeg søger opmærksomhed? Du tager fejl, for ser du, jeg er virkelig kun bekymret om mit barn og mig selv! Hilsen Whitney, en sej ammer og hendes seje søn, der kører på ren brystjuice, skriver hun.

Det høster mange positive kommentarer.

Læs også: Mor begynder at amme, da hun er i zoo - men så ser hun, hvem der kigger på hende 

- Elsker det. Og jeg deler også. Jeg ammede kun mine børn i seks måneder, fordi jeg skammede mig over, hvordan folk kiggede eller sagde noget til mig, lyder det fra Brenda Gonzales.

Der er dog også dem, der mener, at hun bare søger opmærksomhed.

Følg Dagens Mødre for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip