Folk raser: 1300 danskere mødes på søndag for at smadre Kähler-vaser

- Jeg har fået et par virkelig grimme vaser i fødselsdagsgave, og vil derfor gerne smadre dem. Har du også en grim vase du vil smadre? Kom gerne med! Smadrer helst vaser af mærket Kähler. Efter opfording flytter jeg eventet til Kongens Nytorv, lige ved magasin, for det er ret centralt, og der går en metro direkte dertil.

Sådan skriver arrangøren Dina Dinesen af en begivenhed på søndag, hvor der foreløbigt er 1300 tilmeldte.  Det finder sted på Kongens Nytorv klokken 13.

Hun er tilsyneladende ikke alene om sit had til Kählers vaser.

Dette opslag i begivenheden har fået over 400 likes.

Flere deler også billeder af, hvordan de har taget Kähler-vaser som gisler.

Det er ikke kun Kähler-vasers liv, der hænger i en tynd tråd.

- Må man tage en Lyngbyvase med? Jeg har også to vamle søpapegøjer og en led abe, som jeg gerne vil smadre, spørger Jannie Buch.

Ikke alle er begejstrede
Begivenheden har fået en del mennesker op i det røde felt.

- Hvad med om I solgte jeres forpulede Kähler vaser og donerede pengene... Eller er velgørenhed også en kende for kapitalistisk, skriver Ayse Dudu Tepe i et opslag under begivenheden.

- Det var da en ualmindelig tåbelig event - sælg dog vaserne til nogle, der kan bruge dem, og så send pengene til nødlidende. Der er nogle, der har brug for dem. Meld jer som frivillige til vores mange nødhjælpsorganisationer i stedet. Jeres event lugter (stinker) af latterlig selvpromovering - hvad pokker har Kähler i øvrigt gjort jer, skriver Morten Galatius.

Læs også: Var det noget med en Kähler-vase? Den koster kun…

Søren Hugger Møller kommer også med et alternativ til smadringen i kølvandet på gårsdagens historie om en Hanne, der var træt af, at indvandrere med mange toiletruller kom forrest i køen

- Man kan købe toiletruller til Hanne for pengene! Win-win, foreslår han.

Følg Dagens Mærkelige Nyheder for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip