Folkebevægelsens EU-parlamentariker har stress

Folkebevægelsen mod EU's parlamentariker, Rina Ronja Kari, holder syv uger fri fra EU-Parlamentet, fordi hun har stress.

Det skriver hun på sin Facebook-profil.

- Det er ikke muligt at få sygeorlov fra parlamentet - man kan ikke få en suppleant ind i for eksempel 3 måneder og dermed få ro til at blive rask. Derfor har jeg fortsat arbejdet efter bedste evne, men nu er der tid til at tage 7 uger, skriver Rina Ronja Kari.

- Så det vil jeg gøre.

På profilen viser hun et billede af sin grønne kasse, som flytter papirer mellem hendes kontor i Strasbourg og EU-Parlamentet i Bruxelles.

- I dette forår har jeg kæmpet med en seriøs omgang stress, og jeg har derfor lovet læger og familie, at jeg trækker stikket ud lidt længere tid end normalt, skriver Rina Ronja Kari.

Hun afløste Folkebevægelsens EU-parlamentariker Søren Søndergaard i EU-Parlamentet 5. februar 2014, før hun 25. maj samme år blev valgt til parlamentet som Folkebevægelsens spidskandidat.

Hun er 31 år og medlem af Enhedslisten ligesom Søren Søndergaard og forgængeren som EU-parlamentariker Ole Krarup. Rina Ronja Kari deltog i pinsen i år på partiets landsmøde, hvor et stort flertal besluttede at opstille imod Folkebevægelsen fra 2019.

/ritzau

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip