Folkekær sanger overrasker med top 1

Skrevet af admin

07/03/2014

Dagens topnyheder

Poul Krebs er tilbage med sit nye album "Asfalt" og kan for første gang siden 2001 bryste sig af at ligge nummer et på listen over de mest solgte albums.

Sidst det skete var tilbage i august 2001, hvor hans album "Striber af lys" også solgte til en førsteplads ved udgivelsen.

- Det er en stor glæde, at folk tager så godt imod det nye album. Jeg er selv meget stolt over det, vi har lavet med "Asfalt". Det har været et af de sjoveste album at lave i min karriere - og at folk nu tager så godt imod sangene, er jeg meget glad for, fortæller sangeren.

Også i medierne har det nye album høstet fine anmeldelser. Og flere anmeldere har peget på, at det nye albums succes er lidt af et comeback for den garvede sanger. Selv har han en anden opfattelse.

- Det er jo svært at gøre comeback, når man ikke har været væk. Jeg har spillet mere end 500 koncerter siden dengang i 2001. Og i en tid hvor det vel nærmest kun er gået nedad med pladesalget i Danmark, har det været et stort privilegium at have et trofast publikum ude omkring i landet, siger han.

57-årige Poul Krebs har netop taget hul på sin største solotur nogensinde. Her inviterer han hver aften en lokal gæstesolist op på scenen for at hylde talenterne rundt omkring i Danmark.

Poul Krebs lægger vejen forbi landets fire største byer i slutningen af måneden. 

Newspaq