Folkekær skuespiller trækker sig fra rolle

I en alder af 80 år har den folkekære skuespillerinde Ghita Nørby stadig mange jern i ilden, men nu må hun erkende, at hun har taget munden for fuld.

Skuespillerinden trækker sig derfor fra forestillingen "Skærmydsler", skriver Folketeateret i en pressemeddelelse. Det pludselige exit sker som følge af overbelastning efter en tid med lidt for meget fart på.

Den seneste tid har Ghita Nørby både haft gang i filmlancering, bogudgivelse samt prøver, og til sidst blev det altså for meget.

- Mit arbejde med filmlancering og bogudgivelse oven i prøveforløbet på "Skærmydsler" har vist sig at være for stor en mundfuld, og jeg må sande, at jeg har gabt over for meget, siger hun.

På Folketeateret er man ærgerlige over, at den folkekære skuespillerinde ikke længere skal være med på scenen, men de forstår godt, hvorfor hun måtte sige stop.

- Det har været en stor fornøjelse at arbejde med Ghita Nørby. Vi er kede af, at Ghita har set sig nødsaget til at trække sig fra forestillingen, men vi har fuld forståelse og respekt for hendes beslutning og ønsker kun at give Ghita ro til at komme til hægterne igen. Vi beklager meget de gener, dette vil give for vores publikum, siger teaterchef Kasper Wilton.

Folketeatret arbejder nu på højtryk for at finde en skuespillerinde, der kan overtage rollen som Hertha i teaterforestillingen, der bl.a. også har Preben Kristensen og Malene Schwartz. Premieren på forestillingen er nu udsat, og en endelig dato vil blive meldt ud, så snart der er fundet en løsning.

/ritzau/FOKUS

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip