Folkekære kunstnere spiller under åben himmel

Skrevet af admin

08/03/2016

Mest læste i dag

Rungende bas, kolde drikkevarer og musikalsk fællesskabsfølelse under åben himmel er for mange lig forår og sommer i Danmark.

Flere tusinde danskere deltager trofast hvert år i de festivaler og koncerter, der foregår under åben himmel rundt omkring i det danske land.

Nu er årets koncertprogram netop blevet udvidet med hele otte kunstnere, der gæster "Fed Fredag"-arrangementet i den århusianske forlystelsespark Tivoli Friheden i løbet af 2016.

- Nu er det blevet tid til at offentliggøre hele otte yderligere navne, og også denne gang er der både store navne fra ind- og udland og noget for hele familien på programmet, skriver Tivoli Friheden i en pressemeddelelse.

I pressemeddelelsen løfter Tivoli Friheden sløret for, at blandt andre Gnags, Magtens Korridorer og Oh Land vil lægge vejen forbi scenen i løbet af forårs- og sommermånederne.

Tivoli Friheden kunne i sidste uge offentliggøre de første syv kunstnere, der vil give koncert i løbet af sæsonen, hvor navne som Kim Larsen og Christopher stod på listen.

Navnene på de sidste syv kunstnere, der skal spille koncerter til "Fed Fredag"-arrangementet i Tivoli Friheden, bliver offentliggjort i næste uge, hvorefter parkens musikprogram for 2016 står færdigt.

/ritzau/FOKUS