Folketingsmedlem får skalle og møgfald af vred hundeejer

Det socialdemokratiske folketingsmedlem Karen Klint var lillejuleaftensdag ude for en ubehagelig oplevelse.

Den 68-årige politiker beskriver i et Facebook-opslag det dramatiske optrin i Vejle, hvor Karen Klint og hendes mand var ude at gå en tur i forgårs.

Her overværede ægteparret en hundeejer, der ifølge politikerens opdatering ikke behandlede sin hund ordentlig.

Læs også: Da de så, hvad manden havde spændt bag på sin motorcykel, blev de nødt til at filme det

- Han var så hård ved sin meget store hund, at min mand bemærkede det til mig. Flere andre mænd så også på, skriver Karen Klint i opdateringen.

Hun skriver, at ejeren blev tosset og vred øret om på hunden, der begyndte at hyle, hvilket fik politikeren til at blande sig i optrinnet.

- Jeg spærre så vejen for ham og beder ham stille behandle sin hund ordentligt. Så fik jeg et møgfald, som jeg ikke kan stave til - hvorefter han nikkede mig en skalle. Er heldigvis trænet i at beherske vold, så jeg flytter mig ikke, men gentager mit rolige budskab: vær ordentlig ved din hund.

Den 68-årige politiker fortsætter:

- Han lægger an til en ny skalle, men opgiver. Måske kunne han se, han ikke kunne kyse mig. Med eder og forbandelser går han videre, mens jeg gentager mit budskab.

Læs hele opslaget her:

 
(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/da_DK/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

Der kan være megen symbolik i et postkort. Folketingets julekort er i år i blåt og hvidt. Den blå farve er smuk og...

Opslået af Karen J. Klint på 24. december 2015

Følg Dagens Politik for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip