Folketingsmedlem: LA tror det er matador

Blandt venstrefløjspartierne er der kun hovedrysten til overs for det skatteudspil, som Liberal Alliance præsenterede tidligere i dag på sommergruppemødet.

Et af de hårdeste udfald kommer fra Socialdemokraten Jens Joel, der i en kommentar på sin Facebookside ikke lægger fingre imellem.

LA vil skære ned for 53 mia. kroner i den offentlige sektor. Det svarer til 75.000 ansatte! Fair nok, det er jo en politisk prioritering. Men det er sat'me godt nok lige på kanten, når man samtidig prøver at bilde folk ind, at det ikke vil kunne mærkes. Stram op Saxobank, vi spiller jo ikke matador!, skriver han.

Enhedslistens Pernille Skipper er heller ikke imponeret.

- Den dag en SOSU-assistent kan løbe 120 km/t, kan man måske finde 53 milliarder i den offentlige sektor. LA's nedskæringer vil ramme almindelige danskere , der ikke har millioner på kontoen, og ikke deres gode venner i Saxo Bank. De kan til gengæld nyde godt af flere millioner i skattelettelse om året. Liberal Alliance er og bliver et overklasseparti, og det er til grin, at de prøver at bilde danskerne andet ind, slutter hun.

Henrik Sass Larsen fra Socialdemokratiet roser LA for at melde noget konkret ud, men så stopper roserne også.

- Synes Liberal Alliance undervurderer danskernes intelligens, når de prøver at bilde os ind, at besparelser svarende til at lukke 37 sygehuse eller fyre 75.000 offentligt ansatte ikke vil kunne mærkes, melder han ud på Facebook.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip