Forældre advarer mod en stille dræber i hjemmet, efter de mistede deres 2-årige søn

Feliciano og Maria Saba gennemlevede deres livs mareridt, da deres to-årige søn, bryan, døde i deres hjem. Først advarede det ulykkelige forældrepar om at være opmærksomme på den skjulte fare, som mange hjem gemmer på, nu gør en retsmediciner det samme. Det skriver Daily Mail.

Den to-årige dreng legede alene i stuen i hans hjem i Portadown i det nordlige Irland, da han blev viklet ind i snoren fra et sæt persienner. Bryans søster fandt ham hængende livløs i stuen.

Læs også: Advarsel til feriefolket: Derfor skal du lade være med at hoppe i poolen

På hospitalet kæmpede lægerne for at redde den lille knægt, men han havde fået alvorlige hjerneskader og døde 14 dage efter på hospitalet. Ulykken skete i september 2015.

Siden da har de knuste forældre gjort deres for at oplyse andre forældre om hvor nemt, det kan gå galt med persienner.

For nylig har en retsmediciner, der var involveret i Bryans sag, også advaret mod den stille dræber, som er i mange hjem, for at undgå flere tragedier.

- Jeg, som retsmediciner for Nordirland, opfordrer og bønfalder hver eneste forælder, bedsteforælder, tante, onkel, pædagog, babysitter og udlejer til at dobbelttjekke hver eneste persiennesnor i hjemmet, siger retsmediciner Joseph McCrisken.   

Læs ogsåMor advarer forældre, efter hendes 10-årige søn døde under en fodboldkamp

Ifølge ham har der været 27 dødsfald, der er forbundet med snore fra persienner, i England siden 1999.

Feliciano og Maria Saba valgte at donere sønnens organer.

Følg Dagens Advarsler for flere lignende artikler:

 

 

 

 

 

 

 

Dagens Gossip