Forældre advarer om dødelig funktion på senge, som nær kvalte deres 2-årige søn

Toårige Buddy George legede i sine forældres soveværelse mandag aften, da han pludselig fik halsen i klemme i deres seng.

Britiske Buddys mor Charlotte Hames fandt ham hængende fra deres seng - den lille dreng var bevidstløs og blå i ansigtet.

Charlotte Hames forsøgte at genoplive Buddy, før hun ringede efter en ambulance, og han blev kørt til hospitalet.

Læs mere: Mor sender advarsel til andre forældre, efter hendes baby dør

Det skriver Mirror.

- Jeg var på badeværelset og tænkte, at Buddy var blevet stille, så jeg råbte til ham, men fik intet svar, siger Charotte Hames.

- Jeg havde en fornemmelse af, at noget var galt, så jeg skyndte mig ind i soveværelset, hvor han havde leget - og fandt ham hængende i halsen fra sengens løftestrop. Han var blå i ansigtet og trak ikke vejret - jeg var hektisk, tilføjer hun.

Charlotte ringede til Buddys far Anthony Ancliff, der var på arbejde, da det skete. Han skyndte sig at køre hen til hospitalet.

Her blev Buddy natten over, før han fik lov at tage hjem igen. Han er nu kommet sig efter den traumatiske oplevelse.

Læs mere: 8-årig pige tog ballon med i seng på sin fødselsdag - nu er hun død

Nu advarer Charlotte og Anthony andre forældre mod senge som deres, der kan åbnes op i enden og har plads til opbevaring under madrassen:

- Vi vil advare andre forældre om den potentielle fare ved disse løftestropper og fjerne dem - løb ikke risikoen.

Britiske myndigheder hævder, at de har talt med Bed Federation (en brancheorganisation, der repræsenterer den britiske sengeindustri red.) om at suspendere levering af lignende produkter i øjeblikket og få fjernet stroppen.

Følg Dagens Advarsler for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip