Forældre bad i to timer for deres døende søn, før de ringede efter en ambulance

En både hovedrystende og tragisk historie om dødsfaldet af en 15-årig canadisk dreng har hurtigt spredt sig via internationale nyhedsmedier.

Den 15-årige Alexandru var gennem flere år blevet udsat for voldsomt omsorgssvigt af forældrene Emil and Rodica Radita fra Alberta i Canada. Samtidig var drengen diabetiker og som resultat af sin sygdom, sult og generel omsorgssvigt mistede han i 2013 bevidstheden i familiens hjem. Det skriver CBS News.

Men i stedet for at ringe efter hjælp, begyndte de to forældre at bede for deres søns liv. Først efter to timer valgte de at ringe 911 efter hjælp.

Politiet har efterfølgende fortalt, at forældrene havde undskyldt ventetiden med, at deres søn ikke kunne lide hospitaler.

Den 15-årige vejede alarmerende lidt, da han blev bragt til hospitalet, hvor han døde af sine lidelser. Her kunne man også fastslå, at hans diabetis ikke var blevt behandlet forsvarligt.

I kølvandet på efterforskningen blev forældrene anholdt i 2014 og er nu begge blevet anklaget for mord. De har begge erklæret sig uskyldige, og deres retsag begynder dermed 26. maj i år.

 

Følg Dagens Mærkelige Nyheder for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip