Forældre bliver mistænksomme, da familiens hund begynder at knurre af barnepigen - gør en chokerende opdagelse

Familiehunden Killian var vidne til den behandling, den lille dreng Finn fik, når forældrene Benjamin og Hope Jordan fra South Carolina i USA, var taget på arbejde. Og den reagerede stærkt på det.

Den 22-årige barnepige Alexis Khan var blevet ansat til at passe på den syv måneder gamle søn, men forældrenes mistanke mod hende blev vakt, da Killian begyndte at knurre af den unge kvinde, skriver nydailynews.com

- Omkring fem måneder efter ansættelsen begyndte vi at bemærke, at vores hund var meget beskyttende over for vores søn, når hun kom hjem til os, fortæller faderen Benjamin Jordan til lokalmediet WCSC-TV.

- Han var meget aggressiv over for hende, og vi måtte faktisk fysisk holde vores hund tlbage et par gange, hvor han gik mod hende.

Den lille drengs mor besluttede at lægge en telefon under sofaen, som hunne optage lyden af Alexis Khan og Finn, når forældrene var ude af hjemmet. 

Artiklen fortsætter under billedet.

Benjamin og Hope Jordan blev chokerede, da de lyttede til optagelsen. De hørte råben, banden, gråd og lyden af lussinger. 

Havde det ikke været for Killians mistænkelige adfærd, havde det unge forældrepar aldrig opdaget, at deres søn blev mishandlet af barnepigen. 

- Jeg havde bare lyst til at række ind gennem optagelsen, gå tilbage i tiden og bare løfte ham op til mig, fortæller den forfærdede far.

Barnepigen blev anholdt og tilstod sin forbrydelse, som hun er blevet idømt et års fængsel for.

Artiklen fortsætte under billedet.

Mishandlingen af den syv måneder gamle Finn fandt sted i 2013, men historien om Killians heltedåd er begyndt at florere på sociale medier igen.

- Hvis vores hund ikke havde gjort os opmærksomme på problemet, og havde min kones instinkter ikke sagt, at vi var nødt til at gøre noget, så var Finn måske blevet slået ihjel af den barnepige. Man ved aldrig, siger Benjamin Jordan

Se et indslag om historien herunder.

Følg Dagens Dyr for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip