Forældre bruger børnepenge på sexlegetøj

Når der i morgen bliver udbetalt børnepenge, er der en god sandsynlighed for, at en del af dem vil blive brugt på sexlegetøj.

Videnskaben afslører: Så farlig er sex for hofterne

Det mener den erotiske webshop Sinful.dk, der kan se en tydelig sammenhæng mellem antallet af ordrer og udbetalingen af børnepengene. Igennem flere år har webshoppen nemlig oplevet en konsekvent stigning omkring udbetalingsdatoen, og det kan tyde på, at mange forældre vælger at bruge børnepengene på sig selv frem for deres børn.

Investering i forholdet

At nogen forældre selv bruger børnepengene, kan der være en helt naturlig forklaring på. Ifølge Mathilde Mackowski, der er stifter og medejer af Sinful.dk, kan det skyldes, at forældrene i dagligdagen prioriterer børnene og deres behov, fordi de vil give børnene den bedst mulige start på livet.

- Som forælder ønsker man jo det bedste for sine børn og mange bruger derfor alle de penge, de har i dagligdagen, på børnene. Når børnepengene så bliver udbetalt kan det give et kærkomment, økonomisk råderum, der til en afveksling gør det muligt at investere i forholdet, forklarer Mathilde Mackowski.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - Altid gratis nyheder

Par sexlegetøj i høj kurs

Efterspørgslen efter sexlegetøj til par er generelt stor. Alligevel oplever webshoppen normalt en yderligere stigning i efterspørgslen omkring tidspunktet, hvor børnepengene bliver udbetalt.

Vidste du det? Seks sex myter om orgasme og onani

- Det gør mig meget glad, at så mange par vælger at investere i deres parforhold, deres kærlighed og nydelse. For selvom vi har mange gøremål og pligter i hverdagen, er det vigtigt, at vi også husker os selv og at være kærester. Det er bevist at sex og intimitet gør os glade, og når mor og far er glade, kommer det også børnene til gode, slutter Mathilde.

Dagens Gossip