Forældre fra helvede: Trampede søn til døde efter de havde tvangsfodret ham med chili

Lille Mohamed Daniel Mohamad Nasser må have følt uendelig smerte før sin alt for tidlige død.

Hans skruppelløse og onde forældre tvangsfodrede ham nemlig med chili, før de valgte at trampe på hans hoved så voldsomt, at det slog den lille dreng ihjel. Det skriver engelske Mirror.

Under retssagen i Singapore kom det frem, Mohamed Daniel Mohamad Nasser havde været udsat for grov mishandling i fem uger inden sin død i november 2015.

Det har nu ført til, at den 41-årige moder, Zaidah, tirsdag blev dømt til 11 år i fængsel.

Læs også: Billedet af disse femlinger blev taget for 18 år siden, men vent til du ser dem i dag

Hendes 46-årige kæreste, Zaini Jamari, fik 10 års fængsel og 12 slag med et sukkerrør.

Parret der er rengøringsassistenter har i forvejen sammen et barn på et år, og de erklærede sig begge skyldige i at forårsage alvorlig skade, som forårsagede drengens død samt tre tilfælde tæller hver af børnemishandling.

- I mere end en måned har I to på hensynsløs og vedholdende måde påført alvorlig tortur på jeres toårige barn, der ikke var i stand til at gøre gengæld eller forsvare sig, siger distriktsdommer Bala Reddy under retssagen, skriver Mirror.

Under et tidligere retsmøde forklarede anklageren over flere minutter, hvordan der på drengens krop var fundet mere end 40 eksterne skader under en obduktion. Det lille barn havde også et brækket ribben og blødninger i hjernen.

Følg Dagens Mødre for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip