Forældre havde begravet deres søn 10 år tidligere: Pludselig vendte han tilbage fra et mystisk sted

En historie om et ganske mystisk forsvindingsnummer vækker opsigt i Rusland.

Forældrene til soldaten Leonid Durkin blev ringet op af en sibirisk militærenhed i 2005, som meddelte dem, at deres 20-årige søn var blevet dræbt. Det skriver Daily Star.

Den unge mands far Alexander Durkin identificerede efterfølgende sin søn ud fra et fotografi, som blev sendt til familien, og Leonid Durkin blev officielt erklæret død.  

Familien begravede deres unge søn og levede med sorgen.

Men 10 år senere skete det utrolige - Leonid Durkin vendte hjem, og han var ganske levende.

Ifølge flere medier var han angiveligt træt af militæret og besluttede sig derfor for at forsvinde fra sin post. Da der senere blev fundet et lig i nærheden af stedet, hvor han sidst var blevet set, blev det fejlagtigt identificeret som ham.

Hans familie havde forståeligt nok svært ved at tro deres egne øjne. Hvis Leonid Durkin var i live, hvem havde de så begravet?

Sådan levede han
Efter at Leonid Durkin var stukket af fra militæret, slog han sig ned i et øde skovområde tæt på byen Petropavlovsk-Kamtjatskij i det østlige Rusland.

- Den første nat tilbragte jeg i skoven. Da jeg kom til byen, havde jeg brug for noget at spise, så jeg samlede flasker, som jeg vekslede til penge. Så fik jeg et deltidsjob, fortæller Leonid Durkin om sin tilværelse ifølge Daiy Star.

Senere byggede han et hus på en efterladt grund, fik forskellige job i byen og kørte i bil - altsammen uden at blive opdaget af myndighederne. Han var jævnligt i fare for at blive slået ihjel af bjørne, selvom han ikke frygtede dem.

- Der var ret mange bjørne i området, men jeg var aldrig bange for dem. Og jeg har tre hunde, fortæller den i dag 30-årige mand.

Efter at have levet et afskåret og ensomt liv i 10 år, længtes Leonid Durkin efter at være sig selv igen. Efter at et almindeligt liv og at se sine kære.

Han tog hjem, selvom han var klar over, hvad han risikerede ved at afsløre, at han var i live. Hans familie fik naturligvis deres livs chok - og nogle af dem har angiveligt stadig svært ved at tro på, at det virkelig er ham.

Leonid Durkin kan få op mod syv års fængsel for at desertere. Russiske myndigheder undersøger nu, hvem familien Durkin begravede for 10 år siden.

Alexander Durkin døde sidste år og nåede dermed ikke at se sin søn igen.

Følg Dagens Mærkelige Nyheder for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip