Forældre havde opgivet at finde forsvundet 14-årig søn i live - så skete miraklet

14-årige Brayden Neilson fra Utah i USA var på nippet til at fryse ihjel, efter at han var faret vild i det område, hvor han havde været på jagt med en 21-årig kammerat.

Det skriver ABC News

Politiet blev underrettet om teenagerens forsvinden sent om aftenen, da drengens forældre ikke kunne komme igennem til ham på hans mobiltelefon, som var løbet tør for strøm.

Men trods en stor eftersøgning i området, hvor Brayden Neilson sidst var blevet set, var drengen ikke til at finde. Som tiden gik, og kulden blev mere intens, var myndighederne begyndt at forberede sig på, at de ledte efter et lig.

Men ni timer senere klokken 6 om morgenen blev den 14-årige fundet 18 kilometer fra det område, hvor han havde været på jagt. Han hallicunerede og var stærkt nedkølet og udmattet - men i live.

- Han var desorienteret og forvirret. Nogle af de ting, han sagde, gav slet ikke mening, fortæller betjent Lane Findlay til ABC News.

Teenagerens mor Shannon Neilson fortæller til ABC News, at hendes andre børn formentlig ikke havde overlevet den barske nat alene i vildnisset. 

- Jeg troede næsten ikke på det, for de var bogstavlig talt minutter fra at ændre det til en eftersøgning af hans lig, fortæller hun og tilføjer, at hendes søn er i bedring efter den voldsomme oplevelse.

Den lettede familie fortæller i øvrigt, at Brayden Neilson blive tvunget til at tage et ekstra batteri til sin mobiltelefon med, når han skal på jagt igen.

Følg Dagens Mødre for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip