Forældre i sorg efter mystisk dødsfald: 3 måneder gammel baby dør første dag i vuggestuen

En pige på blot tre måneder er død under mystiske omstændigheder den første dag i vuggestuen.

Den tragiske begivenhed i Pennsylvania, der fandt sted den 1. april, er på manges læber, fordi de knuste forældre fortæller om deres store tab. Det skriver The Mirror

McKenna Rose Felmly havde det fint om morgenen, da hun blev sat af i vuggestuen. Efter sin middagslur blev pigen hastet til hospitalet.

Da forældrene Adrienne og Bryan Kromer ankom til sygehuset, var det for sent. Pigen var død.

Forældrene leder nu efter svar på spørgsmålet om, hvordan det kunne ende sig galt. De har oprettet en GoFundMe-indsamling i McKenna Rose Felmlys minde. På den side fortæller den knuste far om, hvad der skete, og at de savner svar.

- Retsmedicineren har sagt, at det vil tage omkring 14 uger, før vi ved, hvad dødsårsagen er. Imens er vores familie knust. Jeg har mistet mit første barn. Adriennes datter (fra et tidligere forhold, men som er ligeså meget min datter, som McKenna var) har mistet sin eneste søster, og Adrienne har mistet det barn, hun har ventet på i over otte år, skriver faderen.

Læs også: Mirakelbaby vågner i lighuset få timer inden han skal kremeres

Politiet opfatter dødsfaldet som mistænkeligt, indtil svaret på obduktionen forelægger. Umiddelbart er der ingen tegn på skader på pigen. Efterforskningen af sagen pågår.

Følg Dagens Mødre for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip