Forældre raser: Miley er for fræk til tv

Hun er kendt for at være letpåklædt og ryste numsen, når hun twerker - nå ja, og så er hun også sangerinde og tidligere barnestjerne. Men Miley Cyrus er ifølge en flok forældre fra den amerikanske gruppe "Forældrenes tv Råd" nu så langt fra sit gamle image som børneidol, at hun ikke bør være vært på tv.

Miley Cyrus er for nylig blevet annonceret som vært for det næste MTV Video Music Awards-show, hvor der uddeles priser for de bedste musikvideoer. Ved samme MTV-show i 2013 gjorde Miley Cyrus sig bemærket ved at twerke og gnubbe sig op ad sangeren Robin Thicke på scenen, hvor hun også gav den gas med en skumfinger.

På Instagram fejrede Miley sin kommende værtsrolle med et billede af sig selv i en mønstret badedragt, tungen langt ude af munden og beskeden "Lortet går ned!".

- Det bliver ikke sikkert at lade børn se det. Så de må markere, at programmet kun er for voksne, udtaler Tim Winther som er formand for "Forældrenes tv Råd" til Gossip Cop.

- Med Miley Cyrus vil det med stor sandsynlighed blive blasfemisk og meget, meget seksuelt eksplicit, udtaler han. Winther mener, at programmet skal have den strengeste rating, sådan at forældre på forhånd er klar over, at det ikke er egnet for for børn.

Formanden udtaler til gengæld, at Miley er i sin gode ret til at opføre sig, præcis som det passer hende, når nu det er det, hun er hyret til. Men han mener ikke, at børn har godt af at se det.

Priserne for de bedste musikvideoer skal uddeles den 30. august.

Se Miley Cyrus' billede her: https://instagram.com/p/5aTsEuwzDW/?taken-by=mileycyrus

/ritzau/FOKUS

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip