Forældre skal have viden om ungdomsuddannelserne

Forældre kan få svar om ungdomsuddannelser, når Uddannelsesmessen Uddannelse i Centrum løber af stablen i Forum i København fra den 19.-22. november.

Onsdag den 20. november fra klokken 17-20 afholdes en særlig forældreaften, hvor alle forældre kan komme alene eller sammen med deres børn. Der er gratis adgang.

Alle ungdomsuddannelser er repræsenteret

På messen er alle ungdomsuddannelser repræsenteret både med elever, lærere og uddannelsesvejledere. Besøger man messen vil man se masser af uddannelsesmuligheder.

Messen har særlig fokus på erhvervsuddannelserne, da det er dem, som både forældre, elever og folkeskolelærere oftes har mindst viden om. Regeringen har netop fremlagt forslag til reform af erhvervsuddannelserne. Det gør også messen aktuel.

Uddannelse i Centrum er Danmarks største uddannelsesmesse. Sidste år besøgte over 13.000 skoleelever og omkring 1.000 forældre messen.

Messen arrangeres af Ungdommens Uddannelsesvejledning i København, Frederiksberg, Tårnby, Dragør, Hvidovre, Brøndby, Ishøj og Vallensbæk kommuner i samarbejde med ungdomsuddannelserne i Københavns-området.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip