Forældre sultede spædbarn ihjel: 150 fremmede gav hende en rørende begravelse

Mya levede et kort og tragisk liv, men i døden fik hun den omsorg, som manglede i hendes liv.

Det syv måneder gamle spædbarn døde af sult i Chicago i januar, og hendes forældre, 19-årige Markisha Jones og 22-årige Gene Edwards, sidder varetægtsfængslet for uagtsomt manddrab og grov omsorgssvigt. I torsdags blev Mya omsider begravet.

Læs også: Forældre skulle rydde afdød datters lejlighed: Hvad de fandt, ændrede alt

Med til begravelsen var betjente, der havde arbejdet på den lille piges sag og omkring 100 fremmede. Kun én person til begravelsen havde et forhold til barnet - Myas onkel, Joaquin Edwards.

- Jeg er meget glad for og finder ro i at vide, at hun nu er begravet, siger den sørgende onkel med tårerne strømmende ned over kinderne ifølge Huffington Post.

Betjente bar den lille hvide kiste til gravstedet. En ballon, som var bundet til kisten, blev efterfølgende sendt til vejrs. Deltagerne i begravelsen efterlod herefter utallige lyserøde roser.

Læs også: 200 fremmede troppede op: Ville standse at kræftramt familie røg på gaden

Det er organisationen Rest in his arms, der har stået for begravelsen. De har siden 2006 sørget for at begravelser til forladte, døde spædbørn. Mya Edwards var deres 33. begravelse.

- Jeg er taknemmelig for ceremonien. Jeg værdsætter alle, som har hjulpet med at begrave min niece, men jeg ville ønske, at min familie var mere involveret, siger Joaquin Edwards til Chicago Tribune.

Læs også: Den måde fremmede photoshoppede dette babybillede vil røre dit hjerte

Mya døde, efter hendes forældre var holdt op med at give hende og hendes tvillingesøster, Mia, modermælkserstatning. I stedet fyldte de deres flasker med blandt andet vand og morgenmadsprodukter.

Mia overlevede og er fortsat i behandling for underernæring.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip