Forældreløs baby-kænguru tror, betjenten er hans mor: Hopper ind i hans ”pung”

En fire måneder gammel kænguru-unge er blevet et hit på de sociale medier, efter at den på tragisk vis mistede sin mor nær byen Perth i det vestlige Australien.

Moderen blev fundet kørt over af en bil, men politibetjentene på stedet fandt hurtigt ud af, at dyret havde en lille unge gemt i sin pung.

De måtte derfor trække ungen ud af pungen og tage den med sig for at finde ud af, hvad dens skæbne skulle være.

Politimanden Scott Mason, der for nyligt selv blev far, faldt pladask for dyret og har valgt at adoptere den lille fætter, som nu er navngivet ”Cujoe”.

I en video, der blev lagt på nettet af politienheden, forklarer han lidt om ham selv og kænguruen, som vælger at hoppe ind i betjentens t-shirt, hvor den putter sig, som var det pungen på dens mors mave.

Se det i videoen herunder:

 
(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

Constable Mason from Cue Police Station thanks everyone for their input into the naming of the cute little rescue Joey....

Posted by Western Australia Police on Thursday, March 10, 2016

- Den skal fodres hver tredje time, så det bliver nærmest mit lille barn, mens min kone passer vores nyfødte hjemme i Perth, siger Scott Mason til Now om hans fremtid med Cujoe.

Først ville han give den navnet ”Joey” efter sin søn, men det var konen ikke helt vild med, så nu hedder den lille kænguru i stedet Cujoe  - formodentligt efter den by, hvor Scott er udsattioneret til ”Cue”.

Han har nu planer om at stifte et regulært redningscenter for dyr i den lille by, der har knapt 300 indbyggere.
 

Følg Dagens Dyr for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip