Forældreløs thai-pige vil hellere leve i fattigdom end adopteres af Kim Kardashian

Den berømte og berygtede amerikanske reality-stjerne Kim Kardashian har fået sit livs afslag.

Kim Kardashian blev helt forelsket i en forældreløs pige ved navn Pink, da hun besøgte et børnehjem i Thailand. Høj på kærlighed til de fattige børn, tilbød hun at adoptere den 13-årige pige.

Men det blev et blankt nej fra Pink, skriver Daily Mail.

Pigen var begejstret over opmærksomheden fra den amerikanske kendis, men hun ville hellere blive i sit hjemland for at studere, lød beskeden.

- Alle vil gerne have et andet eller et bedre liv, åbenbart. Men efter at have tænkt over det, kunne jeg mærke, at det ikke ville være godt for mig, fordi jeg ville efterlade så meget her. Det var jeg slet ikke klar til, siger den thailandske teenager ifølge Daily Mail.

I episoden af reality-serien ‘Keeping Up With The Kardashians’, som blev sendt i USA i august måned, kom det ellers til at se ud som om, at Kim Kardashian droppede sin pludselige drøm om adoption, fordi hendes mor havde kritiseret hende for at sammenligne det med en shoppingtur.

Men Daily Mail kan nu afsløre, at det var den lille pige, som sagde blankt nej til et liv i luksus og kameraskær.

Pink kører ellers over 160 kilometer for at komme i skole hver eneste dag, og har derfor en dag, som varer fra klokken fem om morgenen til klokken seks om aftenen.

Men selvom hun svingede rigtig godt med Kim Kardashian under besøget på børnehjemmet, var det altså ikke et liv, hun ville veksle til et amerikansk et af slagsen.

- Vi havde en forbindelse til hinanden lige med det samme. Jeg synes, hun er rigtig pæn, og hun har en sød personlighed, siger 13-årige Pink.

Se afsnittet af ‘Keeping Up With The Kardashians', hvor Kim Kardashian besøgte Pink og de andre hjemløse børn i Thailand, her:

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip