Forældrepar i Kansas dømt for stalking mod deres datter

Aubrey Irland, studerende på Ohio College, har fået dømt sine forældre for ”stalking”.

Hendes forældre, David og Julie Irland, skal bo mindst 500 meter væk fra datteren indtil 13. september. Desuden er der hyret sikkerhedsvagter, så forældrene ikke kan komme ind til hendes musikalske teaterforestillinger.

Forældrenes overbeskyttende adfærd startede, da Aubrey ville starte på Conservatory of Music på University of Cincinnat, som ligger 600 miles væk fra deres hjem i Kansas.

Forældrene installerede overvågning på blandt andet mobiltelefon og computer. Datterens smartphone kunne give dem oplysninger om ind-og udgående opkald og med en keylogger installeret på den bærbare computer, kunne der holdes styr på chat, besøgte websteder og login-oplysninger til sociale netværk som Facebook .

Desuden måtte Aubrey angiveligt forbinde med sine forældre over Skype og med et videostream kunne forældrene følge datteren i at sove hele natten i soveværelset.

Men det var altså ulovligt har en dommer slået fast. Derfor må forældrene ikke komme nærmere end 500 meter til datteren frem til 13. september.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip