Forbipasserende får øje på en 6-årig pige, der har hånden nede i et drænrør - pludselig er det tydeligt, hvad pigens formål er

En pige på blot seks år bliver hyldet for en noget usædvanlig redningsaktion. Mia Rabii drømmer om at blive dyrlæge.

Hun fik tilfældigt en form for jobtræning i sidste uge, da hun var på vej til lægen med sin mor i Laguna Hills i Californien. Det skriver Orange County Register.

- Hun fandt en mor-and med kun en ælling, som så fortvivlet ud. Det virkede forkert, fordi ænder har 10 eller 12 ællinger på samme tid som regel, siger moderen, Skye Rabii.

Moderen og datteren ledte efter resten af ællingerne og fandt ud af, at de sad fast i et drænrør. Skye Rabii formåede at få fat i én af ællingerne i røret, men hendes arme var for store til at nå resten.

Så gik den seksårige datter beredvilligt i gang med sin del af redningsaktionen. Hun stak sin lille barnearm ned i røret og trak otte ællinger op en ad gangen. Forsigtigt gav hun ællingerne til deres mor.

Ifølge Skye Rabii virkede anden lettet over at få ællingerne tilbage igen.

Læs også: De hører en klagende lyd fra septiktanken og ved med det samme, at de er nødt til at hjælpe 

For at være sikker på, at der ikke sker flere lignende ulykker har kontorkomplekset ud til vejen, hvor det skete, blokeret det åbne rør.

Se redningsaktionen i videoen nedenfor.

p>Følg Dagens Dyr for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip