Forbrændt 8-årig mistede sin familie: Nu har hun fået 300.000 julekort fra hele verden

Otteårige Safyre Terry fra staten New York i USA har rørt hele verden med sin historie, som gik viralt i sidste uge. 

Den lille pige mistede for to år siden sin far og tre små søskende i en voldsom ildebrand, som også var tæt på at slå hende ihjel. Hun overlevede med svære forbrændinger over hele kroppen.

Da hendes ønske om at modtage julekort fra fremmede, som hun kunne pynte sit hjem med, gik verden rundt i sidste uge, håbede hun på at modtage 100 håndskrevne breve. Det skriver Cleveland.com.

I stedet har Safyre Terry nu fået tilsendt mere end 300.000 julekort og pakker med posten fra hele verden, og organisationen Baking Memories 4 Kids har foræret hende en tur til Disney World. 

Derudover er der blevet indsamlet mere end 300.000 dollars til Safyre Terry og hendes moster og onkel, som nu har forældremyndigheden over hende.

Læs også: Mistede sin familie i brand og fik svære skader - hun har kun ét ønske til jul

Det er godt to år siden, at nogen satte ild til det hus, hvor Safyre Terry boede med sin familie.

Safyre Terry blev af brandmændene fundet under sin døde far, som havde brugt sin krop til at skærme sin datter fra flammerne. Hun overlevede af den grund branden, men havde svære forbrændinger på hele kroppen og mistede sin højre hånd og venstre fod.

Ifølge Washington Post har Safyre Terry gennemgået mere end 65 operationer, og det er ikke slut endnu.

Hendes næste operation på ansigt og hals kommer til at foregå 5. januar. 

Ingen er blevet dømt for mordbranden, der slog fire mennesker ihjel den 2. maj 2013, da Safyre Terry var fem år gammel. Politiet efterforsker fortsat sagen.

Du kan følge Safyre Terry på Facebook HER.

Følg Dagens Helte for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip