Ford efter flystyrt: Sådan går det i dag

På mirakuløs vis overlevede Harrison Ford at styrte ned med sit lille sportsfly kort efter start en forårsdag i marts på grund af motorproblemer.

Den 73-årige Hollywood-veteran anmodede øjeblikkeligt kontroltårnet om at vende tilbage, men motoren var allerede så stærkt svækket, at det var umuligt at nå landingsbanen. Ford så derfor ingen anden udvej end at nødlande flyet midt på en golfbane.

- Jeg har det godt. Jeg er begyndt at spille tennis igen, cykler rundt og har det generelt fantastisk, lød meldingen fra Hollywood-helten til "Good Morning America" tirsdag.

Ford var ved bevidsthed, men hårdt medtaget, da redningsfolkene kom frem efter flyulykken. Heldigvis kunne stjerneskuespilleren udskrives hurtigt igen efter et benbrud og hukommelsestab og vende tilbage til filmsettet på den nye "Star Wars"-stjernekrig.

- Jeg brækkede mit venstre ben efter flystyrtet, og så ventede jeg lige seks måneder med at smadre det højre, jokede skuespilleren, der fik smækket benet i klemme i en dør under optagelserne.

Trods ulykkerne er der stadig fuld fart i den aldrende actionhelt, selv om han for længst har passeret pensionsalderen.

- Jeg ville elske at indspille en ny "Indiana Jones"-film og arbejde sammen med Steven Spielberg igen. Hvis der kommer et manuskript, er jeg mere end klar, fastslog filmikonet.

Alt imens kan Harrison Ford ses gentage kultrollen som Han Solo, når den syvende "Star Wars"-film, "The Force Awakens", får dansk biografpremiere 16. december.

/ritzau/FOKUS

Dagens Gossip