Forelsket 9-årig pige går langt for at hjælpe sin kræftramte ‘kæreste’

I eventyret om Rapunzel bliver en heks så rasende, at hun skærer håret af på historiens hovedperson, en smuk og ung kvinde ved navn Rapunzel.

I virkelighedens verden har ni-årige Libby Tucker-Spiers ladet de lyse lokker falde i en kærlighedserklæring til den to år yngre Aiden Selleck. 

Den unge kærlighedshistorie udspiller sig på Milton Keynes Hospital i England, hvor Aiden Selleck på syv år gennemgår en krævende behandling for nyrekræft.

Diagnosen på den alvorlige sygdom fik Aiden Selleck tilbage i april, og han er nu lidt over en måned inde i en 27 uger lang kemobehandling.

Libby Tucker-Spiers blev ked af det, da hun besøgte sin to år yngre kæreste på sygehuset.

Læs også: Forældre fryser dødt barns hoved ned og håber, hun en dag kan vækkes til live

Ved sygesengen kunne hun se, at kemobehandlingen havde fjernet krøllerne på drengens hoved.

- Hun blev virkelig ked af at se, at alt hans dejlige krøllede hår var væk. Det var det, hun var mest chokeret over, siger hendes far, 29-årige Charlie Spiers til The Mirror.

Pigen insisterede straks på, at hun ville klippe sit hår af og give det til kæresten, som hun kalder sin kommende ægtemand.

- Vi forklarede, at det ikke var muligt, men hun insisterede på at gøre noget for ham, siger faren.

Pigens mor forslog, at Libby Tucker-Spiers donerede de lyse hårlokker til Little Princess Trust – en organisation, der blandt andet laver parykker til kræftramte børn. 

- Hun har altid drømt om at få langt hår ligesom Rapunzel, siger moren til pigen, der ikke var bleg for at opgive drømmen i et forsøg på at hjælpe kræftramte børn.

En flot lok på 28 centimeter blev klippet af og givet til det gode formål, og nu har Libby Tucker-Spiers så søsat en indsamling til en 'efter-kemo'-fest for pigens unge, men alligevel store kærlighed, Aiden.

- Libby støtter ham hele tiden. De er muligvis unge, men de er vilde med hinanden. Det er en ægte kærlighedshistorie, siger Aiden Sellecks mor til den engelske avis.

 

Følg Dagens Helte for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip