Forening anklager Brøndby for fjendtligheder

Spillerforeningen og Brøndby er i forvejen uenige om, hvorvidt Brøndby skylder en række spillere omkring 28 millioner kroner i manglende feriepenge, og nu rejser Spillerforeningen en ny sag mod Brøndby.

Den er mindre i sit omfang end feriepengesagen, men sagen lægger yderligere til den store konflikt mellem de to parter, skriver Jyllands-Posten.

Spillerforeningen anklager på vegne af Brøndbys spillere klubben for "organisationsfjendtlige handlinger".

- Det er altid en dum idé at benægte fakta, og det er rigtigt nok, at der er påtalt en organisationsfjendtlig handling.

- Men jeg vil holde det mellem os og Brøndby, hvad det er, og hvad vi gør, siger Spillerforeningens direktør, Mads Øland til Jyllands-Posten.

Avisen mener at vide, at Brøndbys ledelse ifølge anklagerne har forsøgt at påvirke sine spillere til at undsige Spillerforeningens metoder og beslutninger i mere end et tilfælde.

Klubbernes brancheorganisation er underrettet om sagen.

- Vi har fået en begæring om et mæglingsmøde fra Spillerforeningen, hvori der er krav om, at vi pålægger Brøndby, at klubben ikke gør noget, som er organisationsfjendtligt.

Så nu tager vi en snak med Brøndby, og derefter afholder vi et mæglingsmøde, siger Divisionsforeningens direktør, Claus Thomsen.

Fredag skal Divisionsforeningen og Spillerforeningen mødes for at løse konflikten med Brøndby som den ene part, og denne gang handler det ikke om manglende betaling af feriepenge.

/ritzau/

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip