Forfriskende vinteroplevelse i smukke Milano

Af Italiens mange utrolige byer er Milano nok den mest dynamiske. Som Italiens næststørste by, kun overgået af Rom, er Milano kendt som et stort kulturelt centrum og et vigtigt sted for industri, transport og økonomi.

Om vinteren ligger temperaturen omkring frysepunktet, hvilket ikke er forfærdeligt koldt, men stadig koldt nok til at sikre en forfriskende vinterkulde med sneklædte toppe i nærheden, der blandt andet er gode til skisport. Milano har også mange indendørs aktiviteter, så der også er muligheder for oplevelser der ikke påvirkes af vintervejret.

Hotelbookingsiden Agoda.com giver her en række bud på, hvilke seværdigheder der vil være et besøg værd og derved gøre en vinterferie i byen, der er kendt i hele verden som centrum for mode og italiensk kultur, til en rigtig god idé.

Blandt de mange muligheder for oplevelser indendørs er Milanos berømte museer, f.eks. Pinacoteca di Brera med sin fantastiske samling af italienske malerier; Sforzesco Slot med Michelangelos skulptur ’Rondanini Pietà’; og UNESCO Verdensarvsstedet Santa Maria delle Grazie, hvor Leonardo da Vincis ’Den sidste nadver’ kan ses.

Milanos smukke arkitektur fortjener også at blive nævnt. Her er nogle af de mest markante den imponerende gotiske katedral Duomo di Milano, der har plads til 40.000 mennesker og som tog 600 år at bygge, samt Cimitero Monumentale, der af mange betegnes som verdens smukkeste kirkegård.

Hvis du gerne vil ud af byen i et par dage for at stå på ski eller snowboard, så er der over 150 skisportssteder inden for tre timers kørsel.

Den fantastiske Aosta Dal mod vest er hjemsted for flere berømte skisteder som Courmayeur, La Thuile og Gressoney, mens der mod nord og nordøst findes andre favoritter som Foppolo og Carona. Omkring Como søen og resten af Milanos alpine omgivelser findes også mange andre gode skimuligheder.

Med alle disse seværdigheder samt mange andre interessante begivenheder man kan besøge, så er der stor mulighed for at få en travl, men dejlig rejse til Milano denne vinter.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip