Forhadt designer afviser affære med Jay-Z

Da Beyoncé natten til søndag udgav sit nye visuelle album "Lemonade" begyndte rygterne straks at svirre hele verden over.

Flere af sangteksterne på divaens nyeste udgivelse handler nemlig om utroskab, hvilket har fået fans til at undre sig over, om Beyoncés mand, Jay-Z, mon har overholdt ægteskabets løfter om troskab.

Spekulationerne omkring utroskaben har også ført til, at mistænksomme fans hurtigt har beskyldt flere kvindelige kendisser for at have været Jay-Z' elskerinde.

Senest har den amerikanske modedesigner Rachel Roy været i rampelyset, da Beyoncés fans rettede deres had mod hende, efter at hun havde udgivet et billede på Instagram. Billedet havde referencer til Beyoncés nye sang "Sorry", hvor Beyoncé synger til en utro elsker, at han hellere må ringe til "Becky with the good hair" (Becky med det flotte hår, red.). Efter albummet udkom, delte Roy så et billede på Instagram, hvortil hun skrev "Good hair, don't care" (Flot hår, ligeglad, red.).

I et nyt interview med People Magazine taler modedesigneren ud om, hvordan det i høj grad har påvirket hende at være i offentlighedens negative søgelys. Derudover benægter hun at have haft en affære med rapperen Jay-Z.

- Internettrolde gik efter mig og mine døtre på en meget hadefuld og skræmmende måde, der inkluderer trusler. Som mor, og jeg ved, at mange mødre vil være enige, føler jeg, at den form for mobning gør stor skade, hvorfor den er fuldstændig uacceptabel, siger Rachel Roy til People Magazine.

Den 42-årige designer har efterfølgende valgt at slette billedet fra de sociale medier.

/ritzau/FOKUS

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip