Forklædt mand knivstikker gravid kæreste - ønske om større bryster redder hendes liv

Brystimplantater kan bruges til mere end at give selvtillid hos de kvinder, der ikke er tilfredse med den naturlige størrelse på deres attributter.

Spørg bare en 40-årig kvinde fra byen Sutton Coldfiend i det centrale af England.

Natalie Queiroz blev stukket med en 30 centimer lang køkkenkniv i brystet og maven af en hætteklædt mand.

Det brutale knivoverfald var to millimeter fra at dræbe det 32 uger gamle foster i maven på kvinden, der ved højlys dag sank om på fortorvet i den engelske by.

Hun nåede ikke at se, at den forklædte mand var hendes egen kæreste. Det skriver engelske The Sun

Læs også: Mor efterlod sin 2-årige søn hos kæreste - var chokeret, da de trak dette ud af hans hals

Parret havde været sammen i halvandet år og levede det søde liv i et af byens velhaverkvarter.

41-årige Babur Raja arbejdede som en succesfuld direktør, men fremstod som et overvægtigt bandemedlem, da han i forklædning – med hættetrøje og en rygsæk på maven – gik amok på sin kæreste.

Fem forbipasserende kom kvinden til undsætning, mens et overvågningskamera fik optaget manden – på billederne kan man se, hvordan han stak af fra det blodige gerningssted med benene på nakken.

Lægerne på hospitalet sagde, at Natalie Queiroz skulle takke sine brystimplantater for at være i live, da de forhindrede den lange kniv i at ramme hjertet.

Hun fødte med kejsersnit en dreng – det lille barn risikerer at have pådraget sig hjerneskader ved knivoverfaldet og det efterfølgende kirurgiske indgreb.

Babur Raja har forklaret, at han af sin mor fik besked på, at han ikke måtte gifte sig med en ikke-muslimsk kvinde. Moren var ikke klar over graviditeten.

Samtidig var den gravide kvinde blevet lovet over 330.000 kroner sin kæreste, men han var nu endt i pengeproblemer, og sådan slog det klik for ham.

Babur Rajas advokat sagde, at han var blevet ramt af en 'midlertidig mental forstyrrelse', men efterfølgende påpegede anklageren, at der var lagt en del planlægning i det blodige knivoverfald.

- Det er klart, at du følte dig under et kæmpe pres, fordi din mor ikke ville acceptere dit parforhold, og derfor var du tvunget til at vælge mellem din mor og din partner, lød det fra dommeren i Birmingham Crown Court.

- Men da du valgte din mor over din partner og kommende barn, så endte du ikke bare med at ødelægge parforholdet – du valgte også at ødelægge dem, lød det fra dommeren.

Babur Raja er nu blevet dømt for mordforsøg. Han skal afsone 18 år bag tremmer.

Følg Dagens Kvinder for flere lignende artikler:

 

Dagens Gossip