Forlovelsesbilledet, som er mere værd end 1000 ord

Skrevet af Sol Stoffregen

01/01/2015

Mest læste i dag

For nylig lagde fire amerikanske søstre et humoristisk forlovelsesbillede på nettet, som straks fik en del opmærksomhed. Ikke mindst da en god ven (Arlene Nisson Lassin) af familien besluttede sig for at fortælle historien bag det spøjse billede af de fire søstre, som har et meget tæt forhold.

Til højre på billedet ses Lauren (hende med champagneflasken), som er den ældste søster og en populær DJ. Hun er lykkelig ugift i en alder af 32 år - modsat sine mindre søstre (fra venstre: Melanie, Melissa og Amy), som er forlovede eller gifte.

Læs også: Fem store fejl, du (sikkert) begår i badet

En efter en har søstrene fundet den eneste ene undtagen Lauren, men det har ikke ødelagt søstrene nære venskab, de er stadig sammen konstant.

På billedet, som blev taget af pigernes far til Melanies forlovelsesfest, anerkender Lauren, at de mange lykønskninger til hendes nyforlovede søster, vil medføre en byge af spørgsmål til hende selv om, hvorfor hun ikke er afsat, og hvornår hun bliver det.

- Jeg er blevet spurgt så mange gange om, hvornår det er min tur, at jeg er holdt op med at tælle, forklarer Lauren.   

Læs også: Året der gik: Se de 10 mest populære emner i 2014

Den slags spørgsmål har hun lyst til at drukne i champagne, hvilket hun valgte at gøre på billedet.

Men som den gode ven af familien, Arlene Nisson Lassin, påpeger, viser billedet også Laurens humor og oprigtige glæde for hendes søsters forlovelse, som hun fejrer på sin egen måde.

Spøgefuglen Lauren har fortalt sin far, at hendes fødselsdagsgave til ham, er, at han ikke skal betale for hendes bryllup i år.

Se billedet i fuld størrelse her: