Formand vred over læk af skattebrev

»Jeg synes simpelthen, at det er noget svineri. Alle bisidderne har vidst, at der er tale om fortroligt materiale. At en eller flere så har lækket det til pressen, det er noget svineri,« siger Lars E. Andersen til bt.dk.

I brevet fremsætter den anonyme brevskriver blandt andet påstande om, at ledende politikere fra Venstre talte usandt, da de vidnede for kommissionen. Berlingske bringer i dag et billede af brevet, og efter Lars E. Andersen har set det, er han ikke længere i tvivl om, hvor lækagen skal findes.

»Hvis det havde været et brev uden påtegninger, så kunne det være kommet fra kommissionen. Men brevet i Berlingske har røde påtegninger, og det er der kun på det brev, bisidderne har modtaget. Så pilen peger utvivlsomt på en af de 19 bisiddere,« siger han.

Skattesagskommissionen anmeldte i går lækagen af det interne dokument til Københavns Politi.

»Det er en svær opgave. Der er 19 bisiddere, og det kan jo være en hvilken som helst af dem. Vi har anmeldt det til politiet og oplyst dem om, at vi ikke har konkret mistanke om, hvem der har lækket brevet,« siger kommissionsformanden til bt.dk.

Lars E. Andersen håber stadig, at den anonyme brevskriver står frem henvender sig til kommissionen og fortæller om sin viden.

»At vente til dagen efter jeg har afleveret beretningen til justitsminister, det er simpelthen for dumt. Så jeg ser gerne, at vedkommende står frem nu, hvis vedkommende overhovedet findes,« siger han.

Dagens Gossip